Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Jamil and Jamila: Connected Lives (Παρουσίαση Βιβλίου)

23 / 04 / 2017 @ 19:00 - 20:00

Ο Τζαμίλ και η Τζαμίλα διαμένουν σε έναν καταυλισμό προσφύγων στη Συρία. Όπως και πάρα πολλά άλλα παιδιά τράπηκαν σε φυγή εξαιτίας του πολέμου. Η Τζαμίλα θέλει πολύ να γίνει φίλη με τον Τζαμίλ. Αλλά γιατί ο Τζαμίλ δεν απαντάει στις ερωτήσεις της; Και τι ενοχλητικό που είναι να φοβάται τόσα πράγματα… Όταν όμως η Τζαμίλα πρέπει να κάνει κάτι το οποίο θα προτιμούσε να αποφύγει, ο Τζαμίλ είναι εκείνος που την βοηθάει.  Το βιβλίο ‘Ο Τζαμίλ και η Τζαμίλα’ διατίθεται στα σχολεία των προσφυγικών καταυλισμών. Η δομή, καθώς και η τάξη, που προσφέρει η σχολική ζωή, βοηθούν στη σταδιακή μείωση των ψυχολογικών τραυμάτων προσφέροντας μια καλύτερη προοπτική για το μέλλον.
Το βιβλίο αυτό αποτελεί τον πρώτο τόμο της σειράς. Για κάθε αντίτυπο που πωλείται, ο εκδοτικός οίκος ‘Droomvallei Uitgeverij’ διαθέτει δωρεάν τον επόμενο τόμο της σειράς αυτής στα παιδιά στους προσφυγικούς καταυλισμούς.

Στην εκδήλωση της Κυριακής, θα παρευρεθεί η συγγραφέας του βιβλίου Elsbeth de Jager, η project manager Ellen Singer και η μεταφράστρια Βιργινία Κατσιμπίρη που είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματιών Μεταφραστών Πτυχιούχων Ιονίου Πανεπιστημίου  (ΠΕΕΜΠΙΠ).

Διοργανωτής

PEEMPIP
Ιστοσελίδα:
www.peempip.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Impact Hub Athens
Καραϊσκάκη 28
Αθήνα, 10554 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
+30 210 32 10 146
Ιστοσελίδα:
http://athens.impacthub.net/