Όροι Χρήσης

Οι συντάκτες των άρθρων του ιστολογίου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των άρθρων που υποβάλλουν. Αναγνωρίζεται το δικαίωμα στην ΠΕΕΜΠΙΠ να ελέγχει και να εγκρίνει το υλικό που υποβάλλουν πριν τη δημοσίευσή του στο ιστολόγιο.

Τα άρθρα και το υπόλοιπο περιεχόμενο του ιστολογίου είναι ανοικτά σε σχολιασμό. Η ΠΕΕΜΠΙΠ, ωστόσο, δικαιούται να ελέγχει το περιεχόμενο αυτό και να εμποδίζει τη δημοσίευση υλικού παράνομου, απειλητικού, δυσφημιστικού, προσβλητικού, άσεμνου, σκανδαλώδους, εμπρηστικού, εκβιαστικού, πορνογραφικού ή οποιουδήποτε άλλου θα μπορούσε να θεωρηθεί εκτός νόμου, να εγείρει νομική ευθύνη ή με άλλο τρόπο παραβιάζει το νόμο. Σε περίπτωση που περιεχόμενο όπως το παραπάνω υποπέσει στην αντίληψή της ΠΕΕΜΠΙΠ δικαιούται να το αφαιρέσει χωρίς ειδοποίηση ή οποιαδήποτε άλλη διατύπωση. Η ΠΕΕΜΠΙΠ διατηρεί επίσης το δικαίωμα να διαγράφει ή να αρνείται τη δημοσίευση περιεχομένου που παραβιάζει δικαιώματα χρήσης, εμπορικά σήματα, εμπορικά συμβόλαια ή οιοδήποτε άλλο πνευματικό δικαίωμα (φυσικών ή νομικών) προσώπων, καθώς επίσης και υλικό που παραβιάζει προσωπικά δεδομένα προσώπων.

Οι χρήστες του ιστολογίου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο που υποβάλουν ή διανέμουν μέσω του δικτυακού τόπου καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

Η ΠΕΕΜΠΙΠ δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) ή που αναφέρονται στον δικτυακό τόπο του blog.peempip.gr.

Με χαρά διαβάζουμε τα σχόλιά σας!