Ανακοίνωση αποτελεσμάτων των Εκλογών της ΠΕΕΜΠΙΠ

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων των Εκλογών της ΠΕΕΜΠΙΠ που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 28 Μαΐου 2016 στο Athens Impact Hub, στην Αθήνα, και η νέα σύνθεση του ΔΣ μετά τις προβλεπόμενες αρχαιρεσίες.
Στο σύνολο ψήφισαν 121 ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη και η διαδικασία διεξήχθη ομαλά, κατά τα προβλεπόμενα στο Καταστατικό της ΠΕΕΜΠΙΠ.

13315260_570377376478453_2433672990549936482_n

Η νέα σύνθεση των οργάνων της ΠΕΕΜΠΙΠ είναι η εξής:

Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος: Σταφυλιά Δήμητρα
Αντιπρόεδρος: Λερίδη Μαρία
Γραμματέας: Ματσούκα Πόπη
Ταμίας: Κυριακοπούλου Μαίρη
Μέλος: Κάτρης Νίκος

Αναπληρωματικά Μέλη
Κατσιμπίρη Βιργινία
Κόκκινου Βαλεντίνη
Κατσαρέλια Χαρά

Εξελεγκτική Επιτροπή

Ελαιοτριβιάρη Κλεοπάτρα
Κορίζης Δημήτρης
Πολυχρονοπούλου Μαρία

Πειθαρχικό Συμβούλιο

Πρόεδρος: Αγγέλης Χρήστος
Τακτικό μέλος: Τυροβολά Κωνσταντίνα
Τακτικό μέλος: Λαμπράκη Κατερίνα

Αναπληρωματικά μέλη
Προδρομίδου Νίκη
Κυπαρίση Κατερίνα

Ευχαριστούμε όλους τους υποψηφίους, καθώς και όλα τα απερχόμενα μέλη των οργάνων της ΠΕΕΜΠΙΠ και κυρίως την Κλεοπάτρα Ελαιοτριβιάρη, απερχόμενη Αντιπρόεδρο, και Μαρία Πολυχρονοπούλου, απερχόμενη Ταμία, για την εξαιρετική και πολύτιμη συνεισφορά τους στην ΠΕΕΜΠΙΠ. Επίσης, τους συναδέλφους Κορίζη Δημήτρη και Αναστασία Κατσίκη, μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής, για τον εξονυχιστικό έλεγχο του ταμείου της ΠΕΕΜΠΙΠ. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής, Ελένη Τσικογιαννοπούλου, Ειρήνη Μακρή και Μαρίνα Σπανού για τη σημαντική τους βοήθεια και την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.

13319862_570377389811785_1203403670141700665_n

Περισσότερο όμως απ’ όλους, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη που ήρθαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας και μας τίμησαν με την παρουσία τους, για τη συνεργασία, τη συνεισφορά και την υπομονή τους στις 28 Μαΐου. Χάρη σε όλους και όλες εσάς, ολοκληρώσαμε την εκλογική διαδικασία με τη μεγαλύτερη συμμετοχή και την καλύτερη αντιπροσώπευση στην ιστορία της Ένωσης.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, τη συμμετοχή και τη στήριξή σας στη δράση της ΠΕΕΜΠΙΠ και ελπίζουμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί, στο ίδιο πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης και την επόμενη διετία, ενισχύοντας το προφίλ του πτυχιούχου μεταφραστή στην Ελλάδα και διεθνώς, και καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την περαιτέρω κατοχύρωση των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων.

Με εκτίμηση,
το ΔΣ της ΠΕΕΜΠΙΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *